Een totaalbeleving creëren die de zintuigen prikkelen

Now playing
Now playing
Now playing
Now playing

• Alles om te verleiden

Een krachte tool die zorgt voor betrokkenheid Door digital signage creГ«ren wij met jou een totale klant- beleving. Een beleving die perfect aansluit bij het concept van jouw onderneming. Digital signage is een krachtige marketingtool die zorgt voor directe aansluiting met je doelgroep.
C-quense levert de hardware en continuГЇteit in content. Wij hebben de know-how en creativiteit in huis om dit verder te vertalen in krachtige beeldcommunicatie.

Onze digital signage oplossingen tillen je onderneming naar een hoger niveau. Digital signage bestaat bij C-quense niet alleen uit het plaatsen van een display, wij creГ«ren een totale beleving op de winkel- of restaurantvloer. Zeker in combinatie met onze music-oplossingen bouwen wij het concept van jouw onderneming in de ultieme vorm uit. Samen met jou bepalen we de contentstrategie waarin we rekening houden met branding en het onder de aandacht brengen van op locatie gebaseerde aanbiedingen en acties. Een totaalbeleving die door de kracht van beeld en geluid zorgt voor meer omzet en terugkerende klanten.

Imagoversterkend
Zet je merk stevig neer door gebruik te maken van de dynamische mogelijkheden van beeld en geluid.

Conceptondersteunend
Bouw je winkel- of restaurantconcept verder uit met beeld, music clips en relevante content voor je doelgroep.

Totaalbeleving
Bied je klanten een totaalbeleving die omzetverhogend werkt.

Instore communicatie
Bied je doelgroep (op locatie gebaseerde) informatie en aanbiedingen die voor hen relevant zijn en passen bij actuele thema’s.

• Producten

Narrowcasting

Touch / Augmented reality

Signage

• Referenties

Misschien vind je dit ook interessant

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Internet.nl