Bescherm je onderneming tegen inbraak en beroving

• Een veilig gevoel

Breng de continuГЇteit niet in gevaar. Wie wel eens te maken heeft gehad met inbraak, beroving of vandalisme kent het belang van goede beveiligingsВ≠oplossingen. Met de secure-oplossingen van C-quense ben je gewapend tegen de nare gevolgen van inbraak en vandalisme. En hoewel al dit leed nooit volledig voorkomen kan worden helpen onze oplossingen ook achteraf om de continuГЇteit van uw onderneming te waarborgen.

Schade als gevolg van bijvoorbeeld een inbraak of brand is veelal groter dan dat wat de verzekering zal vergoeden. Goederen zijn te vervangen, maar om meer schade te voorkomen moeten de klanten bedient worden en moet er omzet gemaakt worden. Voorkomen is beter dan genezen. Niemand zit te wachten op ellende achteraf. Samen zorgen we ervoor dat de continuГЇteit van jouw onderneming niet in gevaar wordt gebracht.

Risicoanalyse
Met onze risicoanalyse brengen we jouw onderneming in kaart en bekijken we waar we veiligheid kunnen inbedden om vooraf en achteraf gewapend te zijn tegen calamiteiten. Ons advies is vrijblijvend. Als ondernemer bepaal je zelf welke risicoвЂôs je bereid bent te nemen.

Brandsignalering
Schade als gevolg van rook of brand wil je natuurlijk voorkomen. Met de oplossingen van C-quense houd je gevolgschade binnen de perken.

• Producten

Toegangsbeheer

Cameraobservatie

Inbraaksignalering


Met onze high-tech toegangsbeheer-oplossingen houd je niet-geautoriseerde personen buiten bepaalde zones van je bedrijf. Omdat niet elke ruimte voor iedereen toegankelijk moet zijn.


Als uw onderneming een paar extra ogen kan gebruiken biedt C-quense tal van oplossingen die zowel preventief als achteraf zeer nuttig blijken te zijn. Onder andere door onze unieke gezichtsherkennings software.


Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Daarmee is inbraaksignalering ook een middel die kwaadwillenden afschrikt.

• Referenties

Misschien vind je dit ook interessant

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Internet.nl